Folketingspolitker besøger Rettighedsskole

Folketingspolitiker Annette Lind (S) har været på besøg på skolen, for at høre om Rettighedsskole og vores arbejde med børns rettigheder. Elever fra Rettighedsrådet viste rundt og fortalte om, hvordan det er at være elev på en Rettighedsskole. Frida fra 7. klasse sagde: ”Man opfører sig lidt på en anden måde, når man har rettigheder. I en eller anden grad er vi bevidste om det, og det er en vigtig del af klassekulturen.” Annette var imponeret, og hun kunne mærke at der var en særlig ånd og kultur på skolen. Folkeskolen er vigtig for Annette, som selv er uddannet skolelærer. Hun er undervisningsordfører og har inviteret Rettighedsrådet på besøg i Folketinget. Det glæder vi os til.

Portugal

I uge 41 besøgte Charlotte Stjerne, Kirsten Anette Nielsen, Henning Skov og Charlotte Rørbøl samt Frida og Maja fra 7. klasse den portugisiske skole ”Agrupamento de Escolas nº 1 de Serpa” i forbindelse med vores Erasmus+ projekt Metaminds.

Pigerne fra Scienceholdet vandt bedste samarbejde

En gruppe på tre piger deltog sammen med Scienceholdet fra 7. årgang i københavnerfinalen i CRAFT. Tidligere kaldtes CRAFT for DM i digitale skills.

Det er en konkurrence hvor eleverne dyster i innovation og kreativitet, IT i anvendelse og samarbejde. Konkurrencens fokus er på løsningen af Real World Problems. Store som små.