Metaminds tur til Litauen

I uge 18 besøgte vi vores litauiske partnerskole i Panevezys. Mathias Kolding Lund, Christine Beyer, Lisbeth Haulrik Hansen og Henning Skov rejste sammen med Oscar og Frederik fra 6. årgang til Litauen og deltog i kurser, fulgte undervisning og var med til forskellige kulturelle aktiviteter.

Lejrskole Bornholm 2017 - 6.klasse

Traditionen tro gik turen til Bornholm på 6.klassernes lejrskole. Solskinsøen viste sig fra sin bedste side, og vi havde en fremragende tur.

Rettighedsåret

Nogle elever fra Rettighedsrådet har lavet en video, som ser tilbage på, hvad vi som Rettighedsskole har arbejdet med i år.

Videoen ligger på vores nye YouTube-kanal 'Langelinieskolen Rettighedsskole'. Husk at abonnere (subscribe) til kanalen, så går du ikke glip af kommende film i det nye skoleår :-)