Gammel elevfest 1.2.17

Onsdag d.1.2. afholdes gammel elevfest (FOF), for tidligere elever og lærere på Langelinieskolen. Alle er velkommen fra kl.19 i den nye bygning Holsteinsgade 41. Som sidste år, vil der være en rundvisning i den nye bygning.
Der kan købes øl, vand, kaffe og chips.

Nye Beboere

De søde grisebasser flyttede ind lige før jul.
Racen er Kunekune, en meget rolig minigris avlet i New Zealand af Mãori igennem generationer. Vi glæder os meget til at byde grisene velkommen og håber grisene kan være med til at sprede glæde hos børn og voksne

Erasmus+ Spanien

I oktober var der studietur til vores catalanske partnerskole i Oliana i forbindelse med vores Erasmus+ projekt Metaminds. I løbet af ugen var vi til kurser, job-shadowing, planlægningsmøder og kulturelle aktiviteter. Jeppe og Zacharias fra 7. årgang var privat indkvarteret hos jævnaldrende catalanske drenge. Som voksne deltog Kristian Borg, Henning Skov, Christine Beier, Anne Frydendal og Charlotte Rørbøl. Læs mere om projektet og de kommende studieture på skolens hjemmeside under fanebladet Erasmus+.