Metaminds tur til Litauen

I uge 18 besøgte vi vores litauiske partnerskole i Panevezys. Mathias Kolding Lund, Christine Beyer, Lisbeth Haulrik Hansen og Henning Skov rejste sammen med Oscar og Frederik fra 6. årgang til Litauen og deltog i kurser, fulgte undervisning og var med til forskellige kulturelle aktiviteter.

Velkommen tilbage på Langelinieskolen

Så er skoleåret 2017/18 i gang. Den 8.August startede eleverne i indskolingen på Kastelsvej. Mellemtrinnet samt overbygningen er tilbage på Holsteinsgade, der er nyrenoveret.

Rettighedskole 2017

Så er vi i gang med et nyt skoleår og skoleåret 17/18 er vores fjerde år som UNICEF Rettighedsskole. Siden vi blev certificeret i 2015, som Danmarks første UNICEF Rettighedsskole, er seks andre skoler også blevet certificeret. I dette skoleår er 15 nye skoler i gang med rejsen hen i mod at blive en UNICEF Rettighedsskole. Det er fantastisk at flere og flere skoler bruger de gode værdier i FNs Børnekonvention som fundament for elevernes trivsel og dannelse.