Forstanderhaven sommer 2018

Det er ikke mange skoler der midt inde i København der er så heldige at have egen have. Vi på Langelinieskolen er i hvert fald meget glade for det grønne græs, planterne og de søde grisebasser.

Forstanderhaven får nye beboere

Langelinieskolen får glæde af at holde 2 Alpaca. Pjort er helt hvid og født i Polen. Alpaca er et sjovt og meget nysgerrig dyr og holdes som husdyr verden over pga deres helt lugtfri luxus uld da ulden ikke indholder lanolin som fåreuld gør. Julius er brun og hvid i pelsen med sjældne blå øjne. Pjort er helt hvid og født i Polen. Alpaca er et sjovt og meget nysgerrig dyr og holdes som husdyr verden over pga deres helt lugtfri luxus uld.

Kære forældre og børn i de kommende børnehaveklasser

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle efter sommerferien mandag den 13. august kl.10 - 12.

Vi mødes på boldbanen til fælles velkomst og sang.
I starten af august vil I modtage yderligere information omkring skema og mødetider samt et informationshæfte om hvad vi overordnet indhold i børnehaveklasserne på vores skole.
Sæt allerede kryds i kalenderen sidste torsdag i august, hvor vi holder skolens fødselsdag for alle elever og forældre fra begge matrikler
Bedste sommerhilsner
Børnehaveklasseteamet